Varför välja Visma Administration?

Varför företag ska välja Visma Administraion som sitt affärssystem:

  1. Stabilt program som funnits länge och fått ny SQL-databas
  2. Lokalt installerat eller åtkomst via fjärrskrivbord
  3. Bra funktionalitet med order, lager, fakturering & bokföring
  4. Lättanvänt, prisvärt & fortsätter utvecklas av Visma Spcs
  5. Elektroniska fakturor och dokument
  6. Finns många färdiga lösningar som går att bygga ut affärssystemet med som t.ex Visma Tid Smart, Lime CRM-system, CashIT kassalösning, Scanningprogram för leverantörsfakturor, orderfunktion i mobiltelefon, fraktsedelhantering, möjlighet att koppla ihop andra program genom API:t Visma Integration
  7. Konsulthjälp, återförsäljare av program & utbildning på lokal nivå

Om man jämför med t.ex Fortnox så är Visma Administration mer komplett med lagerhantering och du får lägga upp hur många företag du vill under samma programlicens vilket gör det billigare om du har mer än ett företag som du vill hantera i programmet. Olika storlekar i programserien gör att du kan växa utifrån era behov och få med all information och alla dokument vid uppgradering!

Nu finns möjlighet att gå ny utbildnig i Order-/Lager & Fakturering i Karlstad & Örebro. Det finns även möjlighet till skräddarsydd utbildning för just ert företag och det behov ni har. Hör av er så berättar vi mer och ni får paketpris på program, utbildning & driftsättning av programmet!