Konsult

Vad behöver ni hjälp med? Program, tjänster, kunskap eller förbättring av era rutiner?

  • Vårt arbetssätt innebär att vi lyssnar in vilka önskemål och utmaningar ni behöver hjälp med. Många företag använder våra konsulttjänster för att lösa problem & utmaningar. Vi jobbar över hela Sverige och kan vara på plats hos er eller ses digitalt.
  • Vi har lång erfarenhet av ekonomi, försäljning och företagande och är intresserade att hjälpa er med effektiva administrativa flöden och rutiner för er affärsverksamhet, löner och lagerhantering. Vi samarbetar med flera programleverantörer av digitala system och kan föreslå lösningar som fyller era behov av digitalt stöd i era processer.
  • Vi kan vara er ekonomi- & löneavdelning samt stötta och utbilda nya medarbetare att komma in i sina arbetsuppgifter med KNUT-metoden, där ambitionen är att ni själva tar över arbetet på sikt. KNUT är förkortning för Kunskap, Närvaro, Utveckling (eller utbildning) och Trygghet = kvalificerat serviceavtal!

Genom vår KNUT-metod kan ni få ett bollplank, utbildning och arbete utfört. KNUT står för Kunskap, Närvaro, Utveckling och Trygghet. Ni hyr tjänsten kvartalsvis till ett fast pris så länge ni behöver.

UtbildningAffärssystem


Ekonomitjänster