Tjänster

Vad behöver du hjälp med? Vi har lösningar på de flesta av era ekonomi- och administrationsfrågor.

  • Vårt arbetssätt innebär att vi lyssnar in vilka önskemål och utmaningar ni behöver hjälp med. Många företag använder våra konsulttjänster för att lösa problem & utmaningar. Vi jobbar över hela Sverige och kan vara på plats hos er eller ses digitalt.
  • Vi har lång erfarenhet av ekonomi, försäljning och företagande och är intresserade att hjälpa er med effektiva administrativa flöden och rutiner för er affärsverksamhet, löner och lagerhantering.
  • Vi kan vara er ekonomi- & löneavdelning samt stötta och utbilda nya medarbetare att komma in i sina arbetsuppgifter där ambitionen är att ni själva tar över arbetet på sikt. KNUT-metoden är förkortning för Kunskap, Närvaro, Utveckling (eller utbildning) och Trygghet = kvalificerat serviceavtal!
  • Behöver du hjälp med lönehanteringen så erbjuder vi oss att ta hand om den. Vi sätter upp effektiva rutiner i samarbete med er. Digitala lösningar underlättar insamling av information.

Genom vår KNUT-metod kan ni få ett bollplank, utbildning och arbete utfört. KNUT står för Kunskap, Närvaro, Utveckling och Trygghet. Ni hyr tjänsten kvartalsvis till ett fast pris så länge ni behöver.

Utbildning

Affärssystem