Ekonomitjänster


EkonomVi har lösningar på era ekonomi-, löne- & administrationsfrågor.
  • Många års företagande med utbildning inom ekonomi och coaching av personer som startar företag och befintliga företag som vill utveckla sina rutiner gör att vi kan erbjuda skräddarsydda ekonomilösningar för ditt företag. Nu kommer även 16 års bankerfarenhet till pass när vi kan koppla ihop oss digitalt med banken. Vi finns i inre hamn i Karlstad men jobbar över hela Sverige och kan vara på plats hos er eller ses digitalt.
  • Vill du hyra in oss som egen ekonomiavdelning eller bara nyttja vissa delar med t.ex lönehantering, bokslut & inkomstdeklaration så hjälper vi till. Vi samarbetar med flera programleverantörer av digitala system och kan föreslå lösningar som fyller era behov av digitalt stöd i era processer.
  • Vill du ha bättre koll på verksamhetens ekonomi så kan vi sätt upp budget och ni får bra rapporter varje månad. Ambitionen är att ha rättvisande resultat varje månad utan att behöva lägga mer tid på bokföringen för det!
  • Vi kan stötta och utbilda nya medarbetare att komma in i sina arbetsuppgifter med KNUT-metoden, där ambitionen är att ni själva tar över arbetet på sikt. KNUT är förkortning för Kunskap, Närvaro, Utveckling (eller utbildning) och Trygghet = kvalificerat serviceavtal!

Genom vår KNUT-metod kan ni få ett bollplank, utbildning och arbete utfört. KNUT står för Kunskap, Närvaro, Utveckling och Trygghet. Ni hyr tjänsten kvartalsvis till ett fast pris så länge ni behöver.

Utbildning

Affärssystem

Konsult