Affärssystem

Vi hjälper er med att få de program som lämpar sig bäst för ert företag. Sedan hjälper vi er igång och är en support längs vägen.

  • Vi har olika typer av affärssystem som förenklar och förbättrar ditt företagande, bland annat Visma Spcs-program. Med vår kunskap kan du få det affärssystem just du eller ditt företag behöver.
  • Vi är certifierad Vismapartner sedan 2003 och hos oss kan du köpa alla Visma Spcs-program. Vi samarbetar med flera andra leverantörer av dataprogram som kan kopplas ihop med Visma SPCS ekonomisystem.
  • Behöver ni skräddarsydda dataprogram eller lösningar så ordnar vi det genom samarbete med exsitec som är största Vismapartnern i Sverige för Visma Business affärssystem. Där har vi även lösningar för beslutsstöd och mobila lösningar.

Vi bjuder alltid på en konsulttimme vid köp av program över 5000 kr!

Visma Spcs hjälper tiotusentals företag i Sverige att få en enklare vardag. Vismas vision är att förenkla företagandet för både mindre och större företag, samt för dig som driver redovisnings- eller revisionsbyrå. Det finns flertal appar och internettjänster som underlättar ekonomiadministrationen. Visma Spcs samarbetar med oss som partner och säljer programmen via oss. Kontakta Rosenhall Consulting så hjälper vi er vid valet av Vismaprogram. Naturligtvis har du även Visma Spcs supporten som ingår!

Tjänster

Utbildning