Digitalisera arbetet med Visma Spcs och tilläggsprogram!

Välkommen till oss på Rosenhall Consulting och vårt kostnadsfria seminarie. Vi kommer tillsammans med Visma Spcs berätta hur ni kan digitalisera er verksamhet med Visma Administration och Visma Lön tillsammans med tilläggsprogram. Vi bjuder på kaffe och smörgås/fika!

Hur kan ni effektivisera er ekonomi-administration och lönehantering?

Datum: Tisdag 2 april
Pris: Kostnadsfritt

Tid: Kl 08.00-10.00
Plats: Skeppet, Tullhusgatan 1A, Karlstad
Utbildningskod: RC0013

Tid: Kl 13.00-15.00
Plats: Exsitec, Järntorgsgatan 3, Örebro
Utbildningskod: RC0014

Del 1 Visma Administration – Steget mot digitalisering!
Förenkla din ekonomihantering med Visma Administration. Vi visar hur ni kan få till ett effektivt flöde av kund- och leverantörsfakturor. Visma Autoinvoice och scanningprogram är bra verktyg för attest och uppföljning. Säkerställ att få betalt digitalt och följ upp med påminnelserutiner.

Del 2 Visma Lön – Steget mot digitalisering!
Använd tidsystem, löneprogram och appar för att samla in information och genomföra lönekörningar på ett säkert sätt och rapportera till myndigheter. Mycket nyheter med AGI och karensavdrag inom löneområdet. Dessutom dags för semesterårsavslut för många företag per 31/3. Vi går igenom hur du hamnar rätt!