Ny tidsbokning & serviceavtal

Nu kan du boka dina konsulttider själv i almanackan. Du väljer från 1 timme eller flera och du får bara upp förslag på möjliga bokningsbara tider när du valt tjänst. Priset står och vill du ha ett lägre pris kan du teckna serviceavtal eller köpa en timpott. Hör av dig för att skaffa serviceavtal.

Vi använder Teams och du får med en länk i mailet för att ansluta dig. Möjlighet till om-& avbokning 24 timmar innan finns också i mailet. Har du serviceavtal kan du t.o.m. boka 30 minuterstider!

Vill du ha consulting på plats kan du boka hel-eller halvdag direkt i almanackan. Hör av dig för mer information & pris. Naturligtvis kan du ringa & maila som vanligt för bokning! Sommarstängt v.28-30. Boka tid här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.