Affärssystem

Vi hjälper er med att få de program som lämpar sig bäst för ert företag. Sedan hjälper vi er igång och är support längs vägen.

  • Vi har olika typer av affärssystem som förenklar och förbättrar ditt företagande med Visma Spcs-program och andra programleverantörer. Med vår kunskap kan du få det affärssystem just du eller ditt företag behöver.
  • Vi är certifierad Vismapartner sedan 2003 och hos oss kan du köpa alla Visma Spcs-program & tjänster. Vi samarbetar med flera andra leverantörer av dataprogram som kan kopplas ihop med Visma SPCS affärssystem.
  • Behöver ni ekonomi- & lönekompetens så har Conny Rosenhall lång erfarenhet som ekonom och kan lotsa er genom både bokföring, lön & bokslutsarbetet. Eller så hyr ni helt enkelt in våra ekonomitjänster!

Tänk på att kontakta Rosenhall Consulting för köp av program. Då blir det billigare med konsulthjälp. T.ex. så bjuder alltid på en konsulttimme vid köp av program över 5000 kr!

Visma Spcs hjälper tiotusentals företag i Sverige att få en enklare vardag. Tillsammans med Visma Spcs så förenklar vi företagandet för både mindre och större företag, samt för dig som driver redovisnings- eller revisionsbyrå. Det finns flertal appar och internettjänster som underlättar ekonomiadministrationen. Visma Spcs samarbetar med oss som partner och säljer programmen via oss. Kontakta Rosenhall Consulting så hjälper vi er vid valet av Vismaprogram. Naturligtvis ingår även Visma Spcs supporten när du köper program av oss!

Konsult

Utbildning

Ekonomitjänster