Tjänster

Vårt arbetssätt innebär att vi kommer ut till dig som kund och sätter oss in era behov i er verksamhet. Vi har lång erfarenhet av ekonomi, försäljning och företagande och är intresserade att hjälpa er med effektiva administrativa flöden och rutiner för er affärsverksamhet, löner och lagerhantering. Vi kan vara er ekonomi- & löneavdelning samt stötta och utbilda nya medarbetare att komma in i sina arbetsuppgifter där ambitionen är att ni själva tar över arbetet på sikt.

Vismakonsult
Vi är certifierad Vismapartner sen 2003 och ni köper Visma Spcs program och licenser hos oss. Vi installerar, utbildar och konsultar i programmen hos er, hos oss eller i datasal. Vi kompletterar Vismas program med fler smarta program och lösningar och hjälper er få dem att fungera på plats. Sedan är vi självklart er Vismapartner framöver.

Lönehantering
Lönehantering är exempel på en tjänst ni hyra in av oss där vi lägger upp rutiner och vi tar hand om löneadministrationen åt er. Vi blir er löneavdelning där ni ska känna trygghet att följa lagstiftning och ev. kollektivavtal.

KNUT-metoden
Genom vår KNUT-metod kan ni få ett bollplank, utbildning och arbete utfört. KNUT står för: Kunskap, Närvaro, Utveckling och Trygghet. Ni hyr tjänsten kvartalsvis till ett fast pris så länge ni behöver.

Serverlösning
Du & dina kollegor kan jobba flexibelt med fakturering, bokföring & lönehantering. Ni kan jobba varsomhelst ifrån, bara ni har internetuppkoppling. Bra arbetssätt om redovisningsbyrån behöver tillgång till programmet och när ni vill vara mobila.

Fjärrsupport
Om ni behöver hjälp i programmen kan vi erbjuda er support via fjärrstyrning av er dator. Det kan vara inställningar, hjälp med att komma igång med en ny rutin, installation av program och programuppdateringar. Vi kan även erbjuda utbildning med fjärrsupport. Vi jobbar med TeamViewer som ni kan ladda ner från vår hemsida.